crazy dinner

6 gangen Crazy DIY diner voor thuis - Lachen gegarandeerd!

Eet jij je soep met een vork of een lepel?

Crazy dinner

pablo-merchan-montes-Orz90t6o0e4-unsplash (1)

De Crazy DIY Brunch werd zo enthousiast ontvangen dat we niet achter konden blijven met een nieuwe versie.  En wel in de vorm van een hilarisch 6 gangen diner. Leuk voor de aankomende feestdagen, vakanties of natuurlijk voor een heerlijke weekenddag.

 Crazy DIY Dinner is een manier van dineren die je zelf zo gek kunt maken als je wilt! Hoe het werkt? Aan de hand van maar liefst 18 cryptische beschrijvingen stel je je eigen diner samen. Maar let op, ook  in deze variant is  ook het bestek in de omschrijvingen verwerkt, waardoor de meest vreemde combinaties ontstaan. Zo kan het voorkomen dat je start met een onderdeel uit je hoofdgerecht, wat je vervolgens met een lepel mag eten. Het is dan ook de uitdaging om de omschrijvingen goed op te lossen!

 

Wat kun je verwachten van het crazy diy diner pakket?

HOe werkt het?

Je bestelt bij ons het ‘Crazy DIY Diner  pakket welke je per post wordt toegezonden. Het pakket bevat alle benodigde onderdelen alsmede een uitgebreide handleiding. Hiermee heb je dan ook alle tools in handen om van je diner een hilarisch succes te maken. 

Uitgebreide uitleg

Handleiding ter uitvoering van het spel,  de voorbereiding en uiteraard de lekkerste (suggestie) recepten!

Online tool

Een licentie voor de online crazy dinner tool, benodigd voor het invoeren en bepalen van de menuvolgorde. 

De placemats

Waar het allemaal om draait, de crazy dinner placemats de met cryptische omschrijvingen.

 Weten jullie ze te ontcijferen?

Nummers

Iedereen heeft een andere menuvolgorde. Maar geen zorgen, we zorgen voor voldoende tools zodat de juiste gerechten bij de juiste personen terecht komen. 

Keukenbenodigdheden

We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk, het pakket bevat dan ook hittebestendige gratin bakjes, rietjes en servetten. 

Boodschappenlijstje

Maak gebruik van onze suggestierecepten. Of wijzig het boodschappenlijstje naar je eigen wens óf die van je gasten. 

UIT WELKE GERECHTEN BESTAAT HET DINER?

het diner

De diner is een totaalconcept van 6 gangen met voor ieder wat wils. De recepten zijn simpel, zodat ook iets mindere keukenprinsesjes onder ons geen enkele problemen hebben met het op tafel toveren van deze gerechten. Wil je het menu aanpassen zodat je bijvoorbeeld toch de lievelingssoep van je dochter kunt serveren? Of heb je te maken met bepaalde voedsel voorkeuren of voedsel allergieën? Geen enkel probleem, in de handleiding wordt duidelijk beschreven welke gerechten je naar wens zelf kunt invullen.

Over de precieze invulling kunnen we uiteraard niet te veel los laten, gezien dit jullie zal helpen met het ontcijferen van de cryptische omschrijvingen. Wel kunnen we los laten dat het diner bestaat uit 6 gangen, waaronder bijvoorbeeld een welkomstdrankje, amuse, koud voorgerecht,  soep, hoofdgerecht, salade, aardappelgerecht en een dessert.

MET KINDEREN?

DE CRAZY dinner KINDERVERSIE

kelly-sikkema-PMxoh8zJNb0-unsplash

Het reguliere diner is voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Maar niet getreurd, om deze reden hebben we een speciale kinderversie ontwikkeld. 

Zo kan iedereen meedoen! In onze webshop kun je de precieze gezinssamenstelling aangeven, wij maken dan een pakket speciaal voor jullie.

 

(Let op, de kinderversie van de crazy dinner is hetzelfde als de kinderversie van de crazy brunch, de gerechten kun je echter wel aanpassen.)