Bij je thuis

Crazy dinner DIY Brunch voor thuis

Eet jij je soep met een vork of een lepel?

Crazy brunch

alexandra-gorn-N_enD_8s3nI-unsplash

Zijn je Moederdagplannen in het water gevallen vanwege de Coronacrisis? Zit je aan huis gekluisterd of wacht je simpelweg met smart op een tweede versie van onze populaire activiteit crazy dinner? Dan hebben we goed nieuws, Crazy dinner komt naar je toe! En wel in de vorm van een crazy (paas)brunch. Leuk voor de aankomende paasdagen, moederdag of natuurlijk voor een heerlijke uitslaapzondag.

 Crazy Diner Brunch is een manier van dineren die je zelf zo gek kunt maken als je wilt! Hoe het werkt? Aan de hand van cryptische beschrijvingen stel je je eigen brunch samen. Maar let op, ook het bestek zit in de omschrijvingen verwerkt, waardoor de meest vreemde combinaties ontstaan. Zo kan het voorkomen dat je start met een onderdeel uit je hoofdgerecht, wat je vervolgens met een lepel mag eten. Het is dan ook de uitdaging om de omschrijvingen goed op te lossen!

 

Kies voor heerlijke eigen gerechten! Liever niet in de keuken, lees hieronder bij welke restaurants je het pakket kunt afhalen. 

Wat kun je verwachten van het crazy dinner diy brunch pakket?

HOe werkt het?

Je bestelt bij ons het ‘Crazy Brunch DIY’ pakket welke je per post wordt toegezonden. Het pakket bevat alle benodigde onderdelen alsmede een uitgebreide handleiding. Hiermee heb je dan ook alle tools in handen om van je brunch een hilarisch succes te maken. 

Uitgebreide uitleg

Handleiding ter uitvoering van het spel, lijstje ter voorbereiding en uiteraard de lekkerste (suggestie) recepten!

Online tool

Een licentie voor de online crazy dinner tool, benodigd voor het invoeren en bepalen van de menuvolgorde. 

De placemats

Waar het allemaal om draait, de crazy dinner placemats de met cryptische omschrijvingen. Weten jullie ze te ontcijferen?

Nummers

Iedereen heeft een andere menuvolgorde. Maar geen zorgen, we zorgen voor voldoende tools zodat de juiste gerechten bij de juiste personen terecht komen. 

UIT WELKE GERECHTEN BESTAAT DE BRUNCH?

DE BRUNCH

De brunch is een totaalconcept van 5 gangen met voor ieder wat wils. De recepten zijn simpel, zodat ook iets mindere keukenprinsesjes onder ons geen enkele problemen hebben met het op tafel toveren van deze gerechten. Wil je het menu aanpassen zodat je bijvoorbeeld toch de lievelingssoep van je dochter kunt serveren? Geen enkel probleem, in de handleiding wordt duidelijke beschreven welke gerechten je naar wens zelf kunt invullen. Over de precieze invulling kunnen we uiteraard niet te veel los laten, gezien dit jullie zal helpen met het ontcijferen van de cryptische omschrijvingen. Wel kunnen we los laten dat de brunch bestaat uit 5 gangen, waaronder bijvoorbeeld een welkomstdrankje, amuse, soep, verschillende broodjes en een dessert.

take your brunch away!

liever niet zelf koken?

Geen interesse om zelf de keuken te besturen? Geen probleem, ook daar hebben we iets voor bedacht. Onderstaande restaurants leveren graag het complete Crazy Brunch DIY pakket. Let op, in dat geval hoef je het pakket niet bij ons te bestellen, klik op het logo en bestel het pakket bij onze partner.  

MET KINDEREN?

DE CRAZY BRUNCH KINDERVERSIE

kelly-sikkema-PMxoh8zJNb0-unsplash

De reguliere brunch is voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Maar niet getreurd, om deze reden hebben we een speciale kinderversie ontwikkeld. 

Zo kan iedereen meedoen! In onze webshop kun je de precieze gezinssamenstelling aangeven, wij maken dan een pakket speciaal voor jullie.