RESTAURANTS

Bekijk hier bij welke restaurants je crazy dinner kunt ervaren.

CRAZY DINNER BIJ JOU IN DE BUURT

DEELNEMENDE RESTAURANTS

Crazy diner is een concept van Groepsuitje Limburg, op deze locatie wordt het dinerspel inmiddels al meer dan een jaar enthousiast gespeeld. Sinds kort is het ook mogelijk om crazy dinner bij andere restaurants of thuis te spelen. Zo kunnen er nóg meer mensen van het concept genieten!  Bekijk hier welke locatie bij jou in de buurt ligt. 
Logo groepsuitje

Groepsuitje Limburg

Ospel

Groepsuitje Limburg biedt voor ieder wat wils. Kom enkel voor Crazy Dinner of stel zelf een compleet arrangement samen. Binnen-, buitenactiviteiten en escaperooms, kortom, de leukste activiteiten voor iedereen! 
Restaurant De Eetkaamer

De EetkaAmer

Uden

De deuren van de EetkaAmer staan altijd voor je open! Wij zijn een brasserie en woonwinkel in één. Ga lekker zitten en geniet van je gezelschap, dan zorgen wij voor de rest!

escape-room-limburg-ospel-548x313

Maak je uitje nóg completer en combineer het geheel met een escaperoom bij Escaperoom Limburg. Na een uurtje samenwerken, puzzelen en hopelijk ontsnappen in één van onze kamers worden jullie aan tafel verwacht voor een volledig verzorgd maar krankzinnig 4-gangendiner.

Crazy (2)

Noord Brabant

Crazy Dinner gaat over de grens! Binnenkort zal er in Noord Brabant een eerste crazy dinner vestiging geopend worden. 

VRAGEN OF OPMERKINGEN OVER JE RESERVERING?

RESERVERING

Voor reserveringen verwijzen wij je graag door naar het desbetreffende restaurant. Wij nemen geen reserveringen voor restaurants aan.
Heb je een vraag of opmerking over een reservering bij één van de deelnemende restaurants? Helaas is de kans klein dat wij je verder kunnen helpen, we raden je dan ook aan om contact op te nemen met het desbetreffende restaurant.